Ndërlidhjet

Ushtrime fizike për të mbijetuarit me kancerMjekët kërkojnë nga të mbijetuarit nga kanceri, përfshi dhe pacientët që janë nën trajtim, që të zhvillojnë veprimtari fizike. Kërkimet e fundit tregojnë se ushtrimet fizike ndihmojnë të mbijetuarit nga kanceri që të kalojnë lodhjen karakteristike për këtë sëmundje, sado paradoksale që të duket një gjë e tillë.

Institucionet shkencore janë ende duke studiuar shkallën e vështirësisë dhe sasinë e ushtrimeve fizike për këtë grup të sëmurësh.
XS
SM
MD
LG