Ndërlidhjet

KB: Trafikantët me njerëz fitojnë 2.5 miliardë euro në vitTrafikantët me njerëz, të cilët i detyrojnë femrat dhe fëmijët në prostitucion, fitojnë rreth 2.5 miliarda euro në vit, njoftoi Zyra e OKB-së për Drogën dhe Krimin (UNODC).

Në raportin e agjencisë të publikuar sot në Madrid thuhet se grupet kriminale kontrollojnë më shumë se 140 mijë njerëz.

Viktimat kryesisht i kanë braktisur shtëpitë e veta në rajonet e varfëra të Evropës lindore, Afrikës dhe Amerikës Latine.
XS
SM
MD
LG