Ndërlidhjet

Konuzin: Vendimi i GJND-së do ndikojë në Kosovë


“Opinioni i një institucioni të respektuar siç është Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë, do të ndikojë në gjendjen në Kosovë. Shpresojmë që vendimi të krijojë kushtet për bisedime rreth statusit dhe gjetjen e një zgjidhjeje kompromisi për të gjitha palët e rëndësishme”, tha ambasadori rus në Beograd, Aleksandër Konuzin.

Diplomati rus shtoi se një numër vendesh presin opinionin e GJND-së përpara se të marrin një vendim lidhur me njohjen e Kosovës. Komentet u bënë për mediat në gjuhën serbe.
XS
SM
MD
LG