Ndërlidhjet

OKB krijon agjencinë për gratëPranë Kombeve të Bashkuara do të ngrihet një agjenci e re, e cila do të merret me çështjet që prekin gratë. Burimet pranë Asamblesë së Përgjithshme thanë se 192 anëtarët e kësaj Asambleje të premten do të votojnë për krijimin e Njësisë së OKB-së për barazi gjinore dhe fuqizimin e pozitave e rolit të grave.

Bashkimi Evropian ka dhënë një ndihmesë të veçantë në krijimin e kësaj agjencie.
XS
SM
MD
LG