Ndërlidhjet

SHBA: Spiunët rusë e zbuluan identitetin e vërtetë


Dy prej 10 spiunëve të akuzuar rusë, që po mbahen në Shtetet e Bashkuara, kanë pranuar se janë shtetas rusë.

Michael Zottoli dhe Patricia Mills, çift bashkëshortor me dy fëmijë, poashtu kanë pranuar se emrat e vërtetë të tyre janë Mikhail Kutzik dhe Natalia Pereverzeva.

Këta të dy, së bashku me të akuzuarin tjetër për spiunim, Mikhail Semenko, gjatë ditës së djeshme u paraqitën në një gjykatë në Virgjinia të Shteteve të Bashkuara.

Dhjetë personat e akuzuar për konspiracion për të vepruar si agjentë të paligjshëm të një qeverie të jashtme, mund të dënohen me pesë vjet burgim.
XS
SM
MD
LG