Ndërlidhjet

Afrika e Jugut 2010, fitimprurëse për organizatorët


Afrika e Jugut ka rezultuar me të ardhura të mira ekonomike dhe me kthim të investimeve të bëra për organizimin e Kampionatit Botëror të Futbollit.

"Mund të themi me siguri se kemi kthim të konsiderueshëm të investimeve, ku përfshihen dhe 4.28 miliardë dollarë të shpenzuara për infrastrukturën e transportit, telekomunikacionit dhe stadiumet”, tha Jakob Zuma, president i Afrikës së Jugut.

Deklarata e tij u bë për mediat në Kejp Tuan.
XS
SM
MD
LG