Ndërlidhjet

BH: 47 parti garojnë në zgjedhjeKomisioni Qëndror i Zgjedhjeve në Bosnje-Hercegovinë deklaroi se deri tani janë regjistruar 47 parti politike dhe 14 kandidatë të pavarur për të marrë pjesë në zgjedhjet e përgjithshme të 3 tetorit.

Anketat tregojnë se forcat nacionaliste do të arrijnë rezultate të mira në garën e tyre për presidencën trepalëshe të Bosnjës.

Analistët nuk besojnë se zgjedhjet do të sjellin ndryshme të dukshme në Bosnje-Hercegovinë.
XS
SM
MD
LG