Ndërlidhjet

Ankthi dëmton zemrën


Shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se ankthi rrit rrezikshmërinë e sulmeve në zemër apo problemeve të tjera kardiake.

Lidhja në mes të ankthit dhe problemve të tilla shnëdetësore nuk mund të shpjegohet përmes sjelljeve të pashëndetshme, siç janë: pirja e duhanit, alkoolit apo faktorë të tjerë biologjikë.
XS
SM
MD
LG