Ndërlidhjet

Varad: Vendimi i GJND-së deri në 27 korrikGjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë do ta japë opinionin e vetë rreth ligjshmërisë së pavarësisë së Kosovës mes 22 e 27 korrikut, deklaroi Tibor Varadi. Varadi ka drejtuar ekipin ligjor të qeverisë së Serbisë.

Për mediat serbe Varadi ka theksuar se pyetja që i është shtruar Gjykatës për mendim është shumë direkte dhe e tillë duhet të jetë dhe përgjigjja.

Varadi sqaron se Asambleja e Përgjithshme e OKB-së nuk ka detyrim të organizojë debat pas vendimit të GJND-së.
XS
SM
MD
LG