Ndërlidhjet

Pekin: Aterimi i dhunshëm i aeroplanit me 100 udhëtarëAeroplani kinez në të cilin gjendeshin 100 udhëtarë dhe që fluturonte drejtë vendit Urumçi ka ateruar dhunshëm në
Guangxhou në veriperëndim të vendit. Aeroplani ateroi dhunshëm pas lajmërimit të rrejshëm se në te gjendej e kurdisur një bombë.
Asnjë nga udhëtarët ose ekuipazhi nuk ka pësuar.
XS
SM
MD
LG