Ndërlidhjet

Arrest shtëpiak për të akuzuarin në “rastin Bllaca”


Gjykata e Qarkut në Prishtinë ka urdhëruar arrest shtëpiak ndaj personit të arrestuar të marten, në lidhje me “rastin Bllaca”.

Gjatë periudhës njëmujore, sa i është caktuar arresti shtëpiak, atij nuk i lejohet kontakti me persona të tjerë dhe i janë konfiskuar dokumentet e udhëtimit.

Gjykatësi i fazës paraprake ka konfirmuar ekzistimin e dyshimeve të bazuara se i pandehuri ka kryer krime lufte ndaj civilëve.
XS
SM
MD
LG