Ndërlidhjet

Argjentinë: Legalizohen martesat e homoseksualëve


Aregjentina është bërë vendi i parë latino-amerikan që u lejon çifteve homoseksuale të martohen dhe të birësojnë fëmijë. Senati miratoi sot ligjin.

Presidentja e Argjentinës, Kristina Fernandez, e ka përshkruar atë si një “hap pozitiv që mbron të drejtat e pakicave”.

Fernandez pritet ta nënshkruajë ligjin pas kthimit nga vizita që po i bën Kinës.
XS
SM
MD
LG