Ndërlidhjet

Banka Botërore: Shqipëria, histori e suksesshme zhvillimiBanka Botërore ka diskutuar Strategjinë për partneritet me Shqipërinë për periudhën 2011-2014.

“Shqipëria është njjë histori e suksesshme zhvillimi me shumë të arritura në zhvillimin ekonomik e social gjatë dekadës së fundit”, tha Xhejn Armitejxh nga Banka Botërore.

Armitejxh nënvizoi se partneriteti me Shqipërinë do të fokusohet në mbështetjen për arsimin, shëndetësinë, rritjen e aftësisë konkurruese të ekonomisë shqiptare dhe ruajtjen e tendencës për rritje ekonomike.
XS
SM
MD
LG