Ndërlidhjet

KE ndihmon universitetet


Komisioni Evropian do të shpenzojë afro 40 milionë dollarë për të mbështetur universitetet e Rusisë, Evropës Lindore dhe ato të vendeve të Mesdheut në tre vjetët e ardhshëm.

Zyrtarët thanë se 39.4 milionë dollarë do të shfrytëzohen për përmirësimin e infrastrukturës universitare dhe për projektet e bashkëpunimit arsimor.

Financimi do të jetë në dispozicion nga viti 2011.
XS
SM
MD
LG