Ndërlidhjet

Avokati Smith: Vendimi i Hagës - shokues


Gregor Gaj Smith, avokat i ish pjesëtarit të UÇK-së, Lah Brahimaj, u shpreh sot jashtëzakonisht i befasuar për vendimin e Dhomës së Apelit të Tribunalit të Hagës, që të bëhet rigjykim i pjesërishëm, për klientin e tij, për Ramush Haradinajn dhe për Idriz Balajn.

“Vlerësoj se vendimi është shokues. Është shumë gjë e rrallë, që një dhomë apeli ta kthejë vendimin për lirim, siç ka ndodhur në këtë rast”, tha avokati Gregor Gaj Smith, para gazetarëve në Hagë.
XS
SM
MD
LG