Ndërlidhjet

OKB heton sulmin izraelit në flotën turke


Këshilli për të Drejtat e Njeriut i Kombeve të Bashkuara ka emëruar një ekip ekspertësh ndërkombëtarë, për të hetuar sulmet izraelite në flotën turke, në muajin maj.

Deklarata e OKB-së sqaron se ekipi faktmbledhës përbëhet nga tre ekspertë të pavarur: Sir Desmond de Silva, Karl Hudson-Phillips dhe Mary Santhi Dairiam.

Nga sulmet e ushtirsë izraelite në flotën që transportonte ndihma për Gazan, humbën jetën 9 aktivistë turq pro-palestinezë.
XS
SM
MD
LG