Ndërlidhjet

Kosovë: LDD e mirëpret mendimin e GJND-së


Kryetari i Lidhjes Demokratike të Dardanisë, Nexhat Daci, ka vlerësuar se vendimi i Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë për Kosovën, është shumë domethënës dhe paraqet fitore morale dhe politike.

Mëtutje, zoti Daci ka theksuar se uniteti demokratik veprues në Republikën e Kosovës, është obligues për qeverinë dhe opozitën, që të zhvilloj një betejë në luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit, që ka sjellë papunësi prej afro 45% dhe varfëri më të madhe në Evropë.
XS
SM
MD
LG