Ndërlidhjet

Kuvendi i Serbisë po diskuton opinionin e GJND-së


Kuvendi i Serbisë ka nisur diskutimet për opinionin e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë si dhe për "hapat e ardhshëm të vendit në mbrojtjen e sovranitetit dhe të integritetit territorial".

Seanca po ndiqet nga presidenti Boris Tadiq dhe nga kryeministri Mirko Cvetkoviq.

Mbledhja e jashtëzakonshme e Parlamentit serb është bërë me kërkesë të kabinetit të kryeministrit.

XS
SM
MD
LG