Ndërlidhjet

Raportet NATO-Rusi drejt përmirësimit


Admirali Gjanpaolo Di Paola, i cili kryeson komitetin ushtarak të NATO-s, tha se marrëdhëniet ushtarake mes Rusisë dhe Aleancës po shkojnë “definitivisht drejt përmirësimit”.

Zyrtari i lartë i NATO-s tha se bashkëpunimi me Moskën pritet të thellohet më tej në vitin 2011, për shkak të shqetësimeve të përbashkëta mbi Afganistanin, si dhe për shkak të kërcënimeve që vijnë nga terrorizmi dhe pirateria detare.

Di Paola së fundi është kthyer nga vizita zyrtare në Moskë, ku është takuar me shefin e mbrojtjes ruse, gjeneralin Nikolai Makarov.
XS
SM
MD
LG