Ndërlidhjet

Autobusi letonez me 1.8 milionë kmPolicia gjermane ka ndaluar dhe bllokuar në Berlin një autobus nga Letonia që kishte përshkruar 1.8 milionë kilometra, të mjaftueshme për të vajtur e u kthyer nga Hëna dy herë. Gjendja teknike e autobusit ishte e tillë që nuk duhej të udhëtonte.

Në autobus në momentin e ndalimit nga policia gjendeshin 67 turistë letonezë që po udhëtonin drejt Zvicrës.
XS
SM
MD
LG