Ndërlidhjet

Tadiç: Komisioni Evropian i kënaqur me rezolutën serbePropozim rezoluta e Serbisë e paraqitur pak ditë më parë në OKB është në përputhje me interesat e Bashkimit Evropian, tha presidenti serb. Tadiç shtoi se është konsultuar me partnerët evropianë lidhur me përmbajtjen dhe tonin e dokumentit të hartuar.

Sipas presidentit serb përmbajtja e propozim rezolutës ka qenë e pranueshme për Komisionin Evropian dhe një numër të madh vendesh anëtare.

“Miratimi i rezolutës do të jetë detyrë e vështirë e nëse Serbia ia del do të ishte sukses i madh”, tha Tadiç.
XS
SM
MD
LG