Ndërlidhjet

Probleme teknike në Stacionin HapësinorGjysma e sistemit ftohës në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës ka dalë papritur jashtë funksionit. Incidenti, që ndodhi gjatë fundjavës, i ka detyruar astronautët të ndërprisnin punën e një sërë paisjesh dhe të nisin riparimin urgjent.

Burimet zyrtare të NASA-s thanë se asnjë nga gjashtë astronautët nuk është në rrezik.
XS
SM
MD
LG