Ndërlidhjet

SHBA: Derdhjes së naftës i erdhi fundiGjiganti i energjisë, British Petrolium ka filluar të çimentojë një pjesë në një nga puset, i cili për më shumë se 100 ditë ka derdhur naftë në Gjirin e Meksikës.

Çimentimi është faza e fundit në pëprjekje për t’i dhënë fund derdhjes së naftës.

Zyrtarët amerikanë kanë treguar një optimizëm të përmbajtur rreth përparimit të arritur, duke theksuar se rezultatet e sigurta do të mësohen vetëm në fund të muajit.

BP-ja përballet dhe me një proces të gjatë të pastirmit të mjedisit.
XS
SM
MD
LG