Ndërlidhjet

Rritet numri i viktimave nga reshjet në EvropëShirat kanë përfshirë Evropën Qendrore duke shkaktuar viktima në njerëz dhe dëme materiale. Së p-aku 10 persona kanë vdekur si paosjë e motit të keq në Çeki, Poloni e Gjermani. Katër persona janë mbytur në Çeki, tre kanë vdekur në Gjermani gjatë 24 orëve të fundit e tre në Poloni si pasojë e rreshjeve.
Niveli i ujërave të lumenjve në zonat kufitare mes tre vendeve ka njohur rritje të ndjeshme. Në një numër rajonesh janë dhënë urdhërat për evakuim.
XS
SM
MD
LG