Ndërlidhjet

Nesër fillon muaji i RamazanitPresidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, me rastin e muajit të agjërimit, ka uruar besimtarët e fesë islame, si dhe Bashkësinë Islame të Kosovës për fillimin e Ramazanit.

“Ju shpreh urimet e mia më të përzemërta për agjërim të lehtë, harmoni, qetësi shpirtërore dhe begati në familjet tuaja. Uroj që jo vetëm ky muaj, por edhe të gjithë që vijnë pas tij, të kalojnë në paqe dhe në mirëkuptim midis të gjithë qytetarëve të Kosovës”, thuhet në urimin e presidentit Sejdiu.

Telegrame urimi kanë dërguar edhe krerë të institucioneve dhe subjekteve politike në Kosovë.

XS
SM
MD
LG