Ndërlidhjet

Zelandë e Re: Në muze uiski i prodhuar një shekull më parëNjë kuti me 11 shishe uiski Scotch, që kishte mbetur e bllokuar në akujt e Antraktikut për më shumë se një shekull, është hapur sot. Shishet që i takojnë markës Mackinley Scotch do të ekspozohen në një nga muzeumet e Zelandës së Re.

Nuk ka gjasa që shishet të hapen dhe të provohet uiski që gjendet në to, por do të merren mostra për tu provuar nga ekspertëet e kësaj industrie. Receta origjinale e Scotch nuk ekziston.
XS
SM
MD
LG