Ndërlidhjet

Shqipëri: Topi nuk e dekreton ligjin për pronat


Presidenti i Shqipërisë, Bamir Topi, nuk e ka dekretuar ligjin për pronat, duke e kthyer atë përsëri në Kuvend.

Siç ka njoftuar presidenca, njëra nga arsyet e mos nënshkrimit të ligjit është “që zgjidhja e ofruar të jetë sa më pranë standardeve të të drejtave të njeriut dhe atyre kushtetuese”.
XS
SM
MD
LG