Ndërlidhjet

Singapor: Fillon Olimpiada e të RinjveOlimpiada e parë e të rinjve është hapur sot në Singapor.

Në lojërat që do të zgjasin 13 ditë, pritet të përfshihen 3.600 atletë dhe atlete të moshës 14 deri 18 vjeç prej më shumë se 200 vendeve.
Ata do të garojnë në 26 sporte.

Olimpiada e të rinjve shihet si pikënisje për atletët që shpresojnë të garojnë në Lojërat Olimpike.
XS
SM
MD
LG