Ndërlidhjet

Francë: Evakuim i mijëra besimtarëve për shkak të bombës


Afro 30 mijë besimtarë katolikë janë evakuuar sot, pas një informacioni për bombë në një manastir në qytetin Lurdes në Francë.

“Policia e ka marrë një vërejtje për bombë dhe paralajmërimin se katër bomba do të eskplodojnë”, tha zëdhënësi i manastirit, Pjerr Adias.

Objekti fetar në Lurdes vizitohet nga miliona pelegrinë gjatë vitit.
XS
SM
MD
LG