Ndërlidhjet

UNMIK-u mbështet bisedimet Prishtinë-BeogradUNMIK-u është i gatshëm t'i mbështesë bisedimet e Prishtinës dhe Beogradit, si dhe të ndërmjetësojë në to, ka deklaruar zëdhënësi i misionit të KB në Kosovë, Rasel Giki.

Ai ka thënë se UNMIK-u i përkrah dhe i mbështet bisedimet e depolitizuara për çështjet teknike, por ka shtuar se natyra e bisedimeve varet nga Prishtina dhe Beogradi.

Giki gjithashtu ka thënë se Kombet e Bashkuara e mbështesin rolin që Bashkimi Evropian mund ta ketë kur është fjala për bisedime mbi perspektivën evropiane të rajonit.
XS
SM
MD
LG