Ndërlidhjet

Francë: Fillon sot dëbimi i romëveQeveria njoftoi se do të fillojë sot dëbimin në Bullgari dhe në Rumani të 700 romëve që jetojnë në mënyrë të paligjshme në Francë e që janë të vendosur në kampe ilegale.

79 romë, të cilët pranuan të kthehen në shtëpi, do të marrin dhe 383 dollarë për person, përveç udhëtimit. Qeveria franceze planifikon të mbyllë 300 kampe të paligjshme të romëve në tre muajt e ardhshëm.

Grupet e të drejtave të njeriut i kanë kritikuar masat e qeverisë franceze.
XS
SM
MD
LG