Ndërlidhjet

Shumë afganë, të cilët kanë ikur nga flakët e luftës në vendin e tyre dhe kanë gjetë strehim në Taxhikistanin fqinj, janë në betejë të përditshme për të mbijetuar në këtë vend, që njihet si një nga vendet më të varfëra të ish bllokut sovjetik.

Të kapluar nga skamja dhe pa gjërat elementare për një jetë normale, shumë prej tyre do të donin të vendoseshin në një vend të tretë, por shpresat për një gjë të këtillë duken të zbehta. (a.v.)

XS
SM
MD
LG