Ndërlidhjet

Policia ndalon mallra të kontrabanduara në Mitrovicë


Policia e Kosovës njofton se njësitet e saj në Mitrovicë kanë ndaluar një sasi të konsiderueshme të mallrave ushqimore dhe pijeve jo-alkoolike që dyshohet se ishin të kontrabanduara.

Sipas njoftimit të Policisë, vlera e këtyre mallrave është e panjohur, ndërsa pas inicimit të procedurave penale kundër personave të përfshirë në këto raste, materialet i ka dorëzuar të autoritetet doganore të Kosovës.

I njejti njoftim bënë të ditur se në të pesë rastet e regjistruara kishte edhe vaj ushqimor që gjithmonë sipas policisë është një nga mallrat që më shumti kontrabandohet në Kosovë.

Kontrabandimi dhe tregtia e palejuar janë veprime të dënueshme me kodin penal të Kosovës.
XS
SM
MD
LG