Ndërlidhjet

UNHCR: Evropa të mos i deportojë irakianëtAgjencia për Refugjatë e Kombeve të Bashkuara ka ngritur shqetësimet për deportimin aktual të irakianëve nga vendet e Evropës perëndimore, duke thënë se ata duhet të vazhdojnë të përfitojnë nga mbrojtja ndërkombëtare, e jo të dërgohen në zona të pasigurta.

Thirrja nga Adrian Eduards, zëdhënës i UNHCR-së, u bë dy ditë pasi në aeroportin e Bagdadit ateroi aeroplani çarter me dhjetra irakianë që ndodheshin në Suedi, Norvegji, Danimarkë dhe Mbretërinë e Bashkuara.


XS
SM
MD
LG