Ndërlidhjet

OKB: Vazhdon shtyrja e seancës për Kosovën


Seanca e pasdites e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së ku ishte planifikuar të diskutohej propozim rezoluta e Serbisë dhe Bashkimit Evropian rreth Kosovës edhe pse ka kaluar rreth dy orë nga koha e paraparë e takimit, ende nuk ka filluar.

Burimet pranë OKB-së pohojnë se vonesa ka të bëjë me praninë në sallën e AP-së të delegacionit të Kosovës.


XS
SM
MD
LG