Ndërlidhjet

Rumani: Rezoluta – sukses i rëndësishëm i Serbisë dhe BE-së


Ministria e jashtme e Rumanisë ka vlerësuar se miratimi i rezolutës për Kosovën në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së, paraqet sukses të rëndësishëm të Bashkimit Evropian dhe të Serbisë.

Kjo ministri, nëpërmjet të një kumtese, ka theksuar se miratimi i kësaj rezolute, është “moment i rëndësishëm për perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor”.

Mëtutje, në njoftim theksohet se Rumania e riafirmon qëndrimin e saj “për mosnjohjen e shtetësisë së Kosovës”.
XS
SM
MD
LG