Ndërlidhjet

Johanesburg: Jo planit për djegjen e BiblësNjë gjykatë në Johanesburg të Afrikës së Jugut ka ndaluar një biznesmen vendas që planifikonte të digjte kopje të Biblës më 11 Shtator, në shenjë kundërshtimi me planet e pastorit amerikan në Florida, që do të digjte qindra kopje të Kuranit.

Biznesmeni, pas vendimit të Gjykatës ka lexuar vargje nga Kurani ku flitet për rëndësinë e Biblës dhe Toras hebreje. Ai shtoi se është i lumtur që gjykata nuk e lejoi të bënte një gabim të tillë.

XS
SM
MD
LG