Ndërlidhjet

Franca dëbon edhe 14 romë


Për shkak të qëndrimit ilegal autoritetet bullgare kanë dëbuar edhe 14 romë, që është grupi i tretë nga fundi i gushtit, kur ka filluar dëbimi i romëve të Bullgarisë dhe Rumanisë nga ky vend.
Grupi i fundit i dëbuar i romëve jetonin në paralagjen parisiene – Baili.
Franca tash në Bullgari do të depërtoj gjithsejtë 51 romë.
XS
SM
MD
LG