Ndërlidhjet

Maqedoni: Regjistrimi popullsisë – vitin e ardhshëm


Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni do të bëhet vitin e ardhshëm, ka thënë zëvendës kryeministri i këtij vendi, Abdylaqim Ademi.

Ky regjistrim do të mbahet në gjysmën e parë të muajit prill të vitit 2011 dhe do të udhëhiqet nga Komisioni për regjistrim në bashkpunim me Institutin kombëtar të statistikës dhe do të monitorohet nga agjencia e BE-së, Eurostat, ka njoftuar dje ministri i drejtësisë, Mihajllo Manevski.

Vlerësohet se regjistrimi i popullsisë, prej afro 2.2 milionë banorësh në Maqedoni, do të kushtoj afro 14 milionë euro.
XS
SM
MD
LG