Ndërlidhjet

KB: Diplomati rus në krye të zyrës kundër drogësDiplomati rus Juri Fedotov sot e filloi ditën e parë të punës si kreu i zyrës së Kombeve të Bashkuara për luftimin e drogës dhe krimit.

Fedotov, i cili vjen në vend të italianit, Antonio Maria Kosta, do ta drejtojë zyrën në selinë e saj në Vjenë.

Agjencia që u krijua në vitin 1997, u ndihmon shteteve të luftojnë drogat ilegale dhe krimet ndërkombëtare, siç janë trafikimi i qenieve njerëzore dhe korrupcioni.
XS
SM
MD
LG