Ndërlidhjet

BE-ja ndihmon 40 kompani kosovareNjë program i financuar me fondet e ndihmës së para anëtarësimit të Bashkimit Evropian do të ndihmojë 40 kompani kosovare.

Mbështetja do të orientohet për ato biznese që veprojnë në zonat rurale dhe fushën e bujqësisë, biznese të drejtuara nga femra apo kompani që kanë strategji të posaçme për punësimin e pakicave dhe personave me aftësi të kufizuara.

Programi do të menaxhohet nga Zyra Ndërlidhëse Evropiane në Kosovë.
XS
SM
MD
LG