Ndërlidhjet

FMN-ja jep 451 milionë dollarë kredi për PakistaninFondi Monetar Ndërkombëtar ka miratuar kredinë në vlerë prej 451 milionë dollarësh për Pakistanin. Kredia synon rimëkëmbjen e këtij vendi pas përmbytjeve shkatërruese.

FMN-ja thekson se gjendja e ekonomisë pakistaneze është përkeqësuar ndjeshëm për shkak të përmbytjeve. Ky organizëm ka zvogëluar dhe parashikimet për rritjen ekonomike të Pakistanit gjatë vitit 2010.
XS
SM
MD
LG