Ndërlidhjet

Sllovaki: Referendum për kufizimin e imunitetitSllovakët sot votojnë në referendumin për zvoglimin e numrit të deputetëve dhe kufizimin e imunitetit të tyre.

Votuesit gjithashtu duhet të vendosin nëse dëshirojnë t'u lejohet që të votojnë përmes internetit, dhe nëse duan të paguajnë parapagimin për televizionin shtetëror.

Që referendumi të ketë sukses, duhet të votojnë të paktën gjysma e 4.4 milionë votuesve të regjistruar.

Por, anketat tregojnë se referendumi do të dështojë, dhe se në votime do të dalin vetëm një e pesta e zgjedhësve.
XS
SM
MD
LG