Ndërlidhjet

Bruksel: Sindikatat bëjnë thirrje për protestaSindikatat e punëtorëve u kanë bërë thirrje punëtorëve evropianë që të marshojnë sot në institucionet e Brukselit.

Marshi në Bruksel përkon me propozimet e Komisionit Evropian për t'i ndëshkuar vendet që i kanë tejkaluar deficitet e tyre, kryesisht duke financuar programet sociale dhe të punësimit.

Sindikatat druajnë se punëtorët do të jenë viktimat më të mëdha nga kriza ekonomike e nxitur nga bankierët dhe tregtarët.
XS
SM
MD
LG