Ndërlidhjet

Kafja e çaji kundër tumoritPërdoruesit e kafes dhe të çajit mund të kenë më pak gjasa për të zhvilluar një nga format më të zakonshme të tumorit në tru.

Studimi, ku ishin përfshirë 500 mijë evropianë ,tregon se adhuruesit e kafes e të çajit preken më pak nga glioma, që është ai lloj i tumorit të trurit që haset në 80% të rasteve.
XS
SM
MD
LG