Ndërlidhjet

LDK flet për zgjedhje të parakohshme


LDK tërthorazi paralajmëron mundësinë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme në një njoftim që tregon për takimin e kryesisë së partisë me kryetarët e degëve.

Njoftimi i zyrës për media të LDK-së, “konsideron se zhvillimet e tanishme, pas dorëheqjes së presidentit Sejdiu, mund të qojnë në zgjedhje të parakohshme që duhet të jenë të përgatitura mirë, me konsensusin politik të paritve politike të Kosovës dhe të mbështetura në Kushtetutë e Ligj.”

Megjithatë kjo parti lë të kuptoi se zhvillimet e brendshme partiake gjithashtu kanë rëndësinë e saj duke thënë se partia “ i përkushton angazhim të plotë përfundimit të plotë zgjedhor partiak.”
XS
SM
MD
LG