Ndërlidhjet

Kina refuzon zhvleftësimin e shpejtë të juanitKreu i Bankës Qendrore të Kinës i ka hedhur poshtë kërkesat për zhvleftësimin e shpejtë të valutës kineze, juan.

Agjencia AFP transmeton kryebankierin kinez të ketë thënë se gjiganti ekonomik preferon që ndryshimet t'i bëjë gradualisht.

Nën presionet e shumta nga Shtetet e Bashkuara, Evropa dhe Japonia, guvernatori Zhou Ksiaohuan tha se juani mund të shkojë gradualisht drejt një niveli të "ekuilibruar".
XS
SM
MD
LG