Ndërlidhjet

Rusi: Zgjedhjet rajonale test për PutininRusët votojnë sot në zgjedhjet rajonale.

Partia e Bashkuar e kryeministrit Vladimir Putin pritet të dominojë në shtatë rajonet dhe mijëra komunat, në të cilat 40 milionë njerëz kanë të drejtë vote.

Partia kryesore pro-perëndimore Jablloko, arriti të regjistrohet vetëm në njërin nga shtatë rajonet.

Grupet tjera kritike ndaj Kremlinit, thonë se kanë qenë të penguara që të regjistrohen si parti, duke mbetur jashtë procesit zgjedhor.
XS
SM
MD
LG