Ndërlidhjet

Gjermania, Portugalia, Kanadaja konkurojnë për Këshillin e SigurimitNë mbledhjen e sotme të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, do të votohet për zgjedhjen e pesë vendeve vendeve të reja si anëtare jo të përhershme të Këshillit të Sigurimit.

Gara më e ngushtë pritet të zhvilohet për dy ulëset nga blloku perëndimor, për të cilat konkurojnë Gjermania, Portugalia dhe Kanadaja.

Tre ulëset tjera ndahen sipas kontinenteve.
XS
SM
MD
LG