Ndërlidhjet

Suficiti në Kinë, 16.9 miliarda dollarëEksporti dhe importi i Kinës janë dobësuar në shtator, por suficiti tregtar ka mbetur i lartë në nivelin 16.9 miliarda dollarë.

Eksporti ka shënuar rënie për 21.5 përqind nga 34.4 përqind sa u pakësua në gusht, për shkak të kërkesave më të vogla nga Evropa si pasojë e krizës financiare.
XS
SM
MD
LG